HAVEN BEVEILIGING


C&D Security levert tevens diensten op het gebied van haven beveiliging en is in staat om afhankelijk van het project in alle Nederlandse havens onze diensten uit te voeren. C&D Security is zowel ISPS-plichtige bedrijven als overige havenbedrijven behulpzaam bij het realiseren van hun veiligheidsdoelstellingen. Hierbij ligt de nadruk op het tegengaan van ongecontroleerd in- en uitgaand personen- en goederenverkeer; waarbij eerder genoemde internationale richtlijn ISPS en de Nederlandse havenbeveiligingswet als uitgangspunt dient. ISPS-code- The international Ship and Port Facillity Security Code.

Sinds 1 juli 2004 moeten havenbedrijven op last van de Europese autoriteiten voldoen aan strenge veiligheidseisen. Deze zijn onder andere vast gelegd in de ISPS-code. C&D Security is in staat om samen met haar opdrachtgever te voldoen aan deze strenge veiligheidseisen en zal dan ook altijd een ondersteunende en informerende positie innemen, zodat haar opdrachtgever kan blijven voldoen aan de wettelijke normen en eisen. Alle medewerkers zijn in het bezit van de noodzakelijke diploma`s en hebben uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van havenbeveiliging.

 
 

                                                                                                                                   

                                                                                                                                                                                                                    

Over C&D Security

C&D Security is een professioneel, kleinschalig, landelijk werkend en flexibel no-nonsense bedrijf, gevestigd in de regio Haaglanden.

Algemene Voorwaarden

Contact

Adres: Promenade 130, 2711 AT, Zoetermeer

Tel:     06-15894523

Email:   info@cdsecurity.nl

               info@cdsecurity.eu

 

 

Search