EVENEMENT BEVEILIGING

C&D Security is, mede door jarenlange ervaring,  ook gespecialiseerd in het verzorgen van hoogwaardige dienstverlening op evenementen.

Het imago van uw organisatie kan behoorlijke schade oplopen als tijdens een (bedrijfs)evenement of bijeenkomst de veiligheid van uw gasten of bezoekers in het geding komt. Zowel in de voorbereiden-de als in de uitvoerende fase kan de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van gasten of bezoekers aan C&D Security Support worden overgelaten. Het dienstenpakket loopt uiteen van vervoer en begeleiding van VIP's tot en met toegangscontrole, fouillering en het uitvoeren van security checks.

Permanente bewaking van de locatie tijdens de op- en afbouwfase en gedurende de sluitingstijden is natuurlijk ook mogelijk alsmede de inzet van hondengeleiders.

Medewerkers en businesspartners van C&D Security zijn in staat eventuele problemen in een vroegtijdig stadium te herkennen en zullen daardoor altijd snel en adequaat  daarop kunnen anticiperen en/of reageren. Allen hebben speciale trainingen ondergaan, zijn sociaal vaardig en verbaal krachtig waarbij klant-vriendelijkheid natuurlijk altijd het uitgangspunt is en blijft. Maar ook staan zij hun mannetje en zullen nooit hun taak verzaken en problemen uit de weg gaan.

Naast de beveiligingstaken kan C&D Security ook logistieke ondersteuning geven en personeel leveren zoals toiletdames, kaartcontroleurs, verkeersregelaars, kassamedewerkers, etc.

Ook voor professionele EHBO medewerkers en brandwachten kan gezorgd worden

                                                                                                                                

                                                                                                                                                                                                                           

Over C&D Security

C&D Security is een professioneel, kleinschalig, landelijk werkend en flexibel no-nonsense bedrijf, gevestigd in de regio Haaglanden.

Algemene Voorwaarden

Contact

Adres: Promenade 130, 2711 AT, Zoetermeer

Tel:     06-15894523

Email:   info@cdsecurity.nl

               info@cdsecurity.eu

 

 

Search