HONDENGELEIDERS

Gediplomeerde hondengeleiders met gecertificeerde honden, KNPV of NBvdD,  zijn een waardevolle aanvulling op onze diensten. Vaak is preventieve aanwezigheid van de geleider met zijn hond  al genoeg om kwaadwillende personen op afstand te houden. C&D Security heeft de beschikking over hondengeleiders waarvan een aantal al meer dan 30 jaar in het vak werkzaam zijn. Wij beschikken ook over een uitgebreid netwerk van ZZP-ers die conform onze (hoge) eisen werken.

Alle hondengeleiders volgen wekelijks specifieke trainingen op hun of ons eigen oefen- en trainingsterrein. Deze trainingen zijn erop gericht om de hond en de geleider voor te bereiden op situaties die ze in de praktijk kunnen tegenkomen. Onze hondengeleiders zijn flexibel inzetbaar bij verschillende beveiligingsactiviteiten, maar hun inzet is speciaal geschikt voor situaties waarin extra preventie gewenst is of wanneer er risico aan de opdracht verbonden is.

Te denken valt aan evenementen, tentoonstellingen en grote sport- en muziekevenementen. De aanwezigheid van de hondengeleiders op industrieterreinen heeft een bewezen preventieve werking. Ook gebeurtenissen als faillissementen en beslagleggingen en zeker ook (nieuw)bouwprojecten behoren tot het werkterrein van de hondengeleiders.

De effectiviteit wordt in hoge mate bepaald door de houding van onze medewerker(s) en het gedrag van de hond. Er worden uitsluitend combinaties van hond en hondengeleider ingezet, die door hun gedrag geen agressie oproepen en gecertificeerd zijn conform de wetgeving.

 

Over C&D Security

C&D Security is een professioneel, kleinschalig, landelijk werkend en flexibel no-nonsense bedrijf, gevestigd in de regio Haaglanden.

Algemene Voorwaarden

Contact

Adres: Promenade 130, 2711 AT, Zoetermeer

Tel:     06-15894523

Email:   info@cdsecurity.nl

               info@cdsecurity.eu

 

 

Search