DÉ EXPERT IN BEVEILIGING MET HONDEN

WAT WE O.A. VOOR U KUNNEN DOEN

SECTOREN 1

OBJECTBEWAKING


Prominent zichtbare aanwezigheid van een professionele beveiliger met zijn diensthond is een goede preventieve maatregel.
lees verder

BOUWBEVEILIGING


Signaleren en voorkomen ongewenste bezoekers en monitoren en/of oplossen van gevaarlijke of ongewenste situaties.

LEES VERDER

WOONHUISBEWAKING


Bewaking van uw woonhuis en omgeving tijdens uw afwezigheid, bijv. tijdens uw vakantie, trouw- en rouwbijeenkomsten, etc.
Lees verder

SECTOREN VERVOLG

ONDERWIJS


We ondersteunen instellingen uit de onderwijs-sector met het behalen van hun veiligheids-doelstellingen en met het creëren van een veilige leeromgeving voor iedereen aanwezig.
lees verder

INDUSTRIE


Waaronder ook Transport & Logistiek- en Haventerreinen. (ISPS) Met nadruk op het actief tegengaan van ongecontroleerd in- en uitgaand personen- en goederenverkeer.
LEES VERDER

EVENEMENTEN


Het dienstenpakket omvat o.a. Crowd-Control, visitatie, fouillering, security-checks en terreinbewaking met honden tijdens op- en afbouw en tijdens showtime.

lees verder

VOLGENS ONZE KLANTEN KRIJGT U DE BESTE SERVICE
EN DE BESTE BEVEILIGER/GELEIDER-HOND COMBINATIES
VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR U EN UW SITUATIE


 
Image
In deze huidige tijd wordt u als consument en opdracht-gever veelvuldig geconfronteerd met allerlei keurmerken.
In allerlei branches en dus ook in de beveiliging.

Het wordt er voor u allemaal absoluut niet duidelijker op. Zeker niet omdat ook nog verschillende belangen-organisaties een afwijkende visie hebben daaromtrent, net als over de CAO Beveiliging, waarover zelfs nog recentelijk een juridische strijd werd gevoerd.
Overigens gewonnen door de enige juiste organisatie, de Nederlandse Veiligheidsbranche.

Veel van de bedrijven die zich daarmee bezig houden zijn "trots" op hun verkregen keurmerk. Nou ja, verkregen? ...zeg maar gekocht. Want dat is feitelijk wat er gebeurt. Wat zaken implementeren, een aantal dingen toezeggen
of mee akkoord gaan, of juist niet en een hoop geld betalen...en voíla! Biedt dat u in de praktijk als klant de zekerheid dat u krijgt wat u wilt?
Dat het werk wordt uitgevoerd zoals u wenst?
Nee, zeker niet. U krijgt een papieren werkelijkheid die in onze ogen en met onze ervaringen vaak behoorlijk onwerkelijk is.