Over ons

OVER ONS

PROFESSIONELE SECURITY SERVICES

 

C&D Security is een kleinschalig flexibel no-nonsense bedrijf wat denkt in oplossingen, niet in problemen.

Wij hebben het professionaliseringsproces van de markt doorstaan en hebben expertise binnen een breed spectrum van beveiligingsdiensten. Door kwaliteit en de resultaten van onze werkzaamheden voortdurend te meten en bij te stellen, maken we onze dienstverlening steeds professioneler. Tevens ontstaat zo inzicht in veranderende behoeftes en wensen.

C&D Security bezoekt en controleert daarvoor met regelmaat haar medewerkers en businesspartners op locatie teneinde eventuele problemen vroegtijdig te signaleren en te onderkennen.

Door daar gericht en adequaat op te reageren maken we waar wat we beloven, namelijk dat we een goede partner zijn in het creëren van veiligheid voor u, uw bedrijf, uw personeel en/of uw evenement en bezoekers. Wij proberen tevens zoveel mogelijk mee te denken met de opdrachtgevers en hopen samen naar een zo optimaal mogelijke invulling van de beveiliging te komen.

Met veiligheid en beveiliging heeft iedereen - direct of indirect - dagelijks te maken. Of het nu gaat om de veiligheid van mensen of de beveiliging van gebouwen, goederen of processen: elke situatie vraagt om een eigen aanpak.

Als het om beveiligen en veiligheid gaat, is C&D Security van alle markten thuis maar beperkt zich, door een afwijkende visie, tot slechts enkele disciplines binnen de beveiligingsmarkt. Die behoren dan ook tot de specialismen van C&D Security.

 

C&D Security toont initiatief, is proactief, flexibel, is bovenal betrouwbaar en levert “tevredenheid”. Door samenwerkingsverbanden met gerenommeerde beveiligingsbedrijven en ZZP-ers is continuïteit voor u gegarandeerd.

Aan het personeel en businesspartners worden hoge (opleiding)eisen gesteld, immers goed getrainde medewerkers vervullen een sleutelrol in de handhaving en de verbetering van interne beveiligingsprocedures.

Voor uw bescherming in het kader van de WKA beschikt C&D Security over een G-rekening.

C&D Security werkt tegen een van tevoren overeengekomen gefixeerde en scherpe prijs zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. U komt dus niet voor verassingen te staan.

Voor additionele informatie, vragen en offertes kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Offertes zijn altijd vrijblijvend en kosteloos. Leest u vooral ook onze Algemene Voorwaarden. U kunt deze voorwaarden hier als PDF downloaden.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

ONZE PARTNERS:

Over C&D Security

C&D Security is een professioneel, kleinschalig, landelijk werkend en flexibel no-nonsense bedrijf, gevestigd in de regio Haaglanden.

Algemene Voorwaarden

Contact

Adres: Promenade 130, 2711 AT, Zoetermeer

Tel:     06-15894523

Email:   info@cdsecurity.nl

               info@cdsecurity.eu

 

 

Search